TakesTwo in de praktijk

"Bij herstructurering of overname van een bedrijf zet ik Kostiaan in. Waarom? Kostiaan heeft aan een half woord genoeg. Als ik hem vraag ‘regel het voor me’, dan gaat hij aan de slag en regelt het voor me. Op Kostiaan kun je rekenen."

Joost Romeijn, ondernemer in de reiswereld

"Iederen weet dat als je een interimmer vraagt, je wat in huis haalt. Bij jou was dat bijna 2 meter lang, een fantastische kabelkennis, lange autoritjes, veel delegeren, genoeg stemvolume, koffie drinken, praten met iedereen, lachen, energie, inspiratie en teamgeest. Gelukkig ben je net als alle andere UPC'ers een echte adrenaline junkie. Top en bedankt!"

Yvonne Schers, VP Public Affairs & General Counsel - Mediarelations

"De modebranche is snel en dynamisch. Regelmatig loop ik tegen een juridisch vraagstuk aan. Ik ga niet zelf puzzelen, maar leg de issues direct voor aan Kostiaan, die altijd met een kundig en strategisch advies komt. Ieder z'n vak!"

Maurice van Bussel, ondernemer in modebranche. Eigenaar Je m'appelle

"Kostiaan is een jurist die op legal en regulatory vlak zeer sterk is. Zijn kennis kan hij zeer goed relateren aan wat de business nodig heeft. Dat hij bovendien een groot team kan inspireren en motiveren maakt hem een goed senior leider."

Erik Wiechers, CEO DTG

“Kostiaan is met zijn brede juridische- en leidinggevende kennis en ervaring de juiste partner in business”

Ronald Emons, algemeen secretaris Nyenrode Business Universiteit

"Om te sparren buiten de scope van onze dagelijkse activiteiten spreek ik graag met Kostiaan. Een uitstekend klankbord met scherpe en heldere adviezen. Hij kan zich goed verplaatsen in de belangen van anderen en geeft een frisse andere kijk op zaken."

David Bekke, partner Talent Eye