Tijdelijke denk- en daadkracht

een interim oplossing is er altijd

Soms komt het onverwacht, soms ziet u het aankomen. Het kan gaan om tijdelijke uitbreiding van uw afdeling of om inzet op specifieke projecten. Vervanging bij ziekte of zwangerschap of om de tijdelijke invulling van een vacature. Ik lever uw onderneming graag gedegen tijdelijke juridische denk- en daadkracht.

Reken op mij

Ik zorg ervoor dat ik mij snel inwerk in uw onderneming. Groot of klein, ik zorg er voor dat ik weet wat er speelt en onderhoud makkelijk contact met alle stakeholders. Van collega’s tot klanten, van ondernemingsraad tot aandeelhouders. In alle interim situaties kunt u op mij rekenen.

Tot uw dienst

Als interim manager of jurist heb ik ruime ervaring in onder andere IT, telecom, media, mode, zakelijke dienstverlening en in de reiswereld. Ik ben u graag van dienst op posities als:

  • General Counsel
  • VP Legal
  • Senior bedrijfsjurist

Een oplossing is er altijd

Of het nu om 1 of 5 dagen per week gaat, om 1 week of 4 maanden, een oplossing is er altijd. Vooraf spreek ik met u een uur- of dagtarief af. De hoogte van dit tarief hangt af van de complexiteit van de opdracht en de duur van de opdracht. De kosten voor interim opdrachten worden maandelijks achteraf gefactureerd.

Om tafel

Laten we om tafel gaan zitten om uw interim vraagstuk te bespreken. Een afspraak is snel gemaakt. Bel 06 18 50 07 33 of mail: info@takestwo.nl