Getting things done

IMG_7368

Drijvende kracht achter TakesTwo is Kostiaan van de Pijpekamp. Kostiaan studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Sinds 1995 bouwde hij als senior jurist en adviseur een schat aan kennis en ervaring op in de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

Hij vervulde rollen als senior bedrijfsjurist, director Legal& Regulatory en General Counsel . Hij is een gewaardeerd gesprekspartner in conflict- en onderhandelingssituaties, bij contractbesprekingen en bij overnames, fusies en reorganisaties.

Zijn mediationopleiding genoot hij aan het gerenommeerde ADR-instituut te Amsterdam.

Open en direct

U weet snel wat u aan mij hebt en waar u op kunt rekenen. Ik vind het plezierig om snel ter zake te komen, de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan. Zelfstandig of in teamverband. In mijn communicatie over de voortgang ben ik helder en transparant. Mijn houding is open en direct.

Breed inzetbaar

U kunt een beroep op mij doen voor een kortdurende- of langere opdracht. Voor een afgerond project of als interim jurist bij ziekte of zwangerschap.  Ik stap graag in in een dynamische omgeving op het moment dat het nodig is. Als ik echt iets voor uw organisatie kan betekenen en het verschil kan maken, ga ik er voor met al mijn kracht.

Snel overzicht in grote organisaties

In grote organisaties vind ik het de sport om snel mijn weg te vinden. Daarvoor ga ik op zoek naar de juiste mensen. Mensen op posities die belangrijk zijn voor uw en mijn project. Ik leg makkelijk contact en heb daardoor snel inzicht in hoe de organisatie functioneert. Formeel en informeel.

Slagvaardig in het MKB

Mijn brede ervaring in grote organisaties komt mij vaak van pas in het MKB. De lijnen zijn er korter. Emoties spelen er vaak een grotere rol. Soms dreigt overhaast handelen, soms staan emoties noodzakelijke beslissingen in de weg. Met mijn zakelijke en analytische instelling help ik uw organisatie slagvaardig te opereren en om weloverwogen beslissingen te nemen.

Pragmatisch en resultaatgericht

U mag mij afrekenen op resultaat. Als de opdracht duidelijk is en we hebben goede afspraken gemaakt, dan ben ik uw man. Ik begin bij het begin en doe dat wat bijdraagt aan de ontwikkeling van uw organisatie of de oplossing van een probleem. Mijn aanpak is pragmatisch en resultaatgericht. En dit doe ik voor een concurrerend tarief.